Over CreaVa

Een kijkje achter de (computer) schermen

Hoi! Leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben Lizette, het gezicht achter CreaVa en jouw digitale helpende hand bij je bedrijf. Of je nu startend bent of al jaren ondernemer.

CreaVa is begonnen met het idee van het combineren van al mijn kennis. Ik wilde graag ondernemen, maar in wat? Inmiddels ben ik erachter dat ik erg blij wordt van het maken van toffe websites, design en schrijven. Ik ga hiermee graag voor jou aan de slag.

De naam CreaVa zegt het al: een creatieve virtual assistent. Dat is wat ik het liefste doe: websites ontwerpen, unieke content maken en pakkende teksten schrijven.

Dit zijn belangrijke onderdelen van de identiteit van jouw bedrijf. Jij bent uniek en verdient het om op te vallen. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden door te spreken.

Liefs, Lizette

Ik ben erg leergierig

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren, mijn interesses liggen erg breed. Eigenlijk ben ik altijd wel bezig om mijn kennis uit te breiden, of dit nou gaat over marketing, design of fotografie. 

Een positieve instelling

Bij mij zie je vaak een glimlach op mijn gezicht! Ik denk oplossingsgericht en ben een échte doorzetter. Ook houd ik ervan om “outside the box” te denken, dat levert vaak nieuwe inzichten op. Ik ben een echte Creator!

Duidelijke communicatie

Ik draai er niet omheen, communicatie is belangrijk! Ik zal altijd zorgen voor een heldere, snelle en duidelijke communicatie zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Passie voor reizen

Dit zit er al vanaf jongs af aan in, nog steeds haal ik veel inspiratie en energie uit mijn reizen. Als creatieve virtual assistent kan ik mijn werk overal ter wereld doen, ideaal!

Een kijkje in mijn leven

wil jij je bedrijf zichtbaar maken?

Laten we het samen doen

bedrijf laten groeien

Contact

CreaVa
Tel: 06-51404988
info@creava.nl
www.creava.nl
kvk: 81311117

Diensten

Websites
Content creatie
Copywriting & SEO
Social Media
Branding & E-books