Mini Video Cursus: Op Nummer 1 In Google

Wil je graag beginnen met zoekmachine optimalisatie (SEO) maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Wat ervoor nodig is om hoog te scoren in Google? Iedereen kan scoren met SEO, ook jij!

In deze mini video cursus SEO leg ik je in drie korte video’s (elk maximaal 10 minuten) op een eenvoudige manier uit wat er allemaal komt kijken bij SEO. En hoe ook jij daarmee aan de slag kunt gaan. 

online vindbaarheid seo

Wat Leer Je In Deze Mini Video Cursus?

Ik vertel op een laagdrempelige manier waaruit SEO bestaat en wat daar allemaal bij komt kijken. Deze mini video cursus is voor ondernemers die weinig tot geen kennis hebben van SEO en daar graag meer over willen weten. Er komen drie onderwerpen aan bod:

  • Video 1: Over Google
  • Video 2: Zoekwoordenonderzoek
  • Video 3: Content 

Je leert o.a. over hoe zoekmachines werken, het verschil tussen SEO & SEA, waarom een zoekwoordenonderzoek zo belangrijk is en waar je op moet letten en waarom je met relevante, waardevolle content automatisch jouw doelgroep aantrekt. Ga je zelf aan de slag met SEO of wil je het toch liever uitbesteden? Waar je ook voor kiest, ik kan je helpen!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het optimaliseren van online teksten en content voor zowel zoekmachines als jouw doelgroep. Het perfecte aanbod op de vraag!

Op Nummer 1 In Google met SEO

Goed nieuws: je hoeft helemaal niet op nummer 1 te komen in Google om meer websitebezoekers te krijgen. Ook met lagere posities trek je al potentiële klanten aan.

Als SEO expert houd ik mij dagelijks bezig met het schrijven van blogs, optimaliseren van websites en het creëren van content. Ik deel graag mijn kennis in deze mini video cursus. Want ook jij verdient het om online gevonden te worden door jouw ideale klant!

content marketing

Ben Je Klaar Om Meer Te Leren Over SEO?

Kies dan voor deze mini video cursus: Op nummer 1 in Google. Voor een eenmalige investering van slechts € 17,- excl. btw vertel ik jou meer over SEO en wat daar allemaal bij komt kijken. Waardevolle informatie  en handige tips die je direct kunt toepassen in jouw bedrijf.