Beter Online Vindbaar Worden Met Blogs?

Ik deel graag mijn kennis met je over het verkrijgen van een betere online vindbaarheid met SEO blogs. Deze checklist kun je direct toepassen op bestaande én nieuwe blogs. Op naar een betere online vindbaarheid zodat je gevonden wordt door jouw ideale klant. Dat gun ik jou!

Gratis checklist seo blogs

Merk Je Dat:

  • Je huidige blogs niet goed scoren in Google
  • Je niet goed weet waar je zoekwoorden moet plaatsen
  • Jouw online vindbaarheid beter kan
  • Er geen structuur zit in je blogs
  • Je meer wilt weten over SEO teksten schrijven

De sleutel tot een hoge ranking in de zoekresultaten: Zorg voor content die waarde biedt. Vermaak, informeer en maak jouw doelgroep enthousiast zodat ze maar al te graag willen reageren, liken en delen.

Even Voorstellen

Lizette Schuurman – SEO & Content Marketeer

“Ondernemen is een reis’ wordt er weleens gezegd. Gelukkig heb ik een flinke passie voor reizen 😉 Toen ik begon met mijn eigen bedrijf, maakte ik mijn eigen website, schreef blogs en was actief op social media. Ondanks al mijn inspanningen, kreeg ik geen klanten. Of ja, toch wel. Maar dat was vaak geen ‘match’ en dat vreet energie. Herkenbaar? 

Het moest anders, maar hoe? Ik verdiepte me in SEO & Content Marketing en leerde mijn doelgroep uitgebreid kennen. Inmiddels snap ik waarom het mij toen niet lukte om online mijn ideale klant aan te trekken en beter vindbaar te worden. 

Ik zorg ervoor dat je met content marketing op een duurzame manier zichtbaar wordt. Zodat jouw doelgroep vanzelf naar je website wordt getrokken. Je biedt ze namelijk precies waar ze naar opzoek zijn: waardevolle content (informatie) waar ze écht wat aan hebben. Wil je hiermee aan de slag gaan, dan sta ik voor je klaar!

Ben Jij Klaar Om Te Scoren met Blogs?

Download hieronder mijn gratis SEO Checklist en leer hoe je beter online vindbaar wordt door middel van het schrijven van goede blogs. Let’s go!